Sunday, December 05, 2010

Fener`in konuğu Karabükspor

Zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, aldığı sonuçlarla dikkati çeken Kardemir Karabükspor ile Şükrü Saracoğlu`nda karşılaşacak.. Kardemir Karabük-spor ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu sezon İstanbul`da yaptığı lig maçlarında henüz yenilmedi!




Kardemir Karabük-spor ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu sezon İstanbul`da yaptığı lig maçlarında henüz yenilgi yüzü görmedi. İstanbul`da 6 maçını farklı skorlarla kazanan Fenerbahçe, Büyükşehir Belediyespor`u 1-0 yenerken, sadece dev rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile berabere kaldı. İstanbul`daki 9 maçta rakip filelere 28 gol atan Sarı-Lacivertliler, İstanbul dışında yaptığı 5 lig maçında 8 gol atabildi. Fenerbahçe`de Karabükspor maçı öncesi Emre, Caner ve Gökhan Gönül sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3`er sarı kartı bulunan Emre, Caner ve Gökhan sarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 16. haftasında yapılacak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Fenerbahçe, Karabükspor`un golcü oyuncusu Emenike ile ilgili transfer girişimlerinin olmadığını açıkladı.
Stat Şükrü SaracoğluSaat19.00YayınTv: Lig TVHakemBünyamin GezerYardımcı hakemler Mustafa Emre Eyisoy- Ekrem Kan 4. hakemKoray Gençlerler

Kim tutar Fener'i


Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Sarı-Lacivertliler, galibiyet serisini 8'e çıkardı. Fenerbahçe'de sezonun flaş ismi Ömer 21, Lavrinovic 20 sayı attı.

Bu sezon hem lig hem de Avrupa'da müthiş bir performans sergileyen Fenerbahçe Ülker durmak bilmiyor... Sarı-Lacivertliler, ligdeki en yakın rakibi olan Antalya Belediye'yi deplasmanda 89-77 mağlup ederek 8'de 8 yaptı.

FENER HEP ÜSTÜNDÜ
Maçın ilk hava atışıyla birlikte üstünlüğü ele geçiren Fenerbahçe, etkili savunmasıyla Antalya'ya şans vermedi ve ilk çeyreği 22-10 önde tamamladı.

ANTALYA 1 KEZ ÖNE GEÇTİ
İkinci çeyrekte hareketlenen Antalya, devre sonunda farkı 3'e kadar indirdi. Ev sahibi ekip 3. çeyreğin başında ilk kez öne geçti: 43-41. Fakat tekrar vites artıran Kanarya, savunmayı sertleştirdi ve maçı kazandı. Ömer Onan 21 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.