Thursday, November 23, 2006

Fenerbahçe - Palermo maçından notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, UEFA Kupası (H) Grubu'nda, İtalya'nın Palermo takımıyla yaptıkları karşılaşmada, kadroda değişikliğe gitti.
Brezilyalı çalıştırıcı, Turkcell Süper Lig'de yaptıkları son 2 maçı boş geçen Deivid'i yedekler arasına alırken, bu oyuncunun yerine Kezman'a görev verdi.

En son ligin 10. haftasında sakatlandığı Kayserispor mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkan Kezman, 4 lig, 2 kupa maçının ardından takımda yer buldu.



-TÜMER SAKAT, KADRODA YOK-


Brezilyalı çalıştırıcı, son haftalarda ilk 11'de yer verdiği Tümer'i bu kez kadroya almadı.

Fenerbahçe'nin dünkü antrenmanına, sağ ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle katılmayan Tümer, Palermo maçının 18 kişilik kadrosunda da yer almadı.

Zico, Tümer'in yerine ilk 11'e Mehmet'i dahil etti. Son olarak Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet, haftalar sonra bir maçta 11'de yer buldu.


-TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI-


Fenerbahçe'yi, güçlü İtalyan rakibiyle yaptığı mücadelede taraftarı yalnız bırakmadı.

Tribünlerde bayraklarla renkli görüntüler oluşturan sarı-lacivertliler, maç öncesi tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Bu arada az sayıda İtalyan taraftar, Palermo'yu Kadıköy'de destekledi. Konuk seyirci tribününde yaklaşık 30 kişilik bir taraftar grubu yer aldı.


-PALERMO YÖNETİCİLERİ VE UEFA YETKİLİLERİNE YEMEK-


Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, bugün Palermo Kulübü yöneticileri ve maç için İstanbul'da bulunan UEFA yetkililerine öğle yemeği verdi.

Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'ndeki yemekte, Fenerbahçe Kulübü'nü temsilen genel sekreter Vedat Olcay, yönetim kurulu üyeleri Neşet Yalçın ve Turan Şahin ile kulüp dış ilişkiler sorumlusu Turgut Acar bulundu.

Palermo Kulübü'nü temsilen asbaşkan Guglielmo Micciche ve yönetim kurulu üyesi Santi Magazzu'nun katıldığı yemekte, UEFA delegeleri Veelid Imamoviç ve Rene Eberle de yer aldı. Asbaşkan Neşet Yalçın, kulüp adına Palermo Kulübü Asbaşkanı Micciche'ye, Fenerbahçe amblemli vazo, plaket ve Fenerbahçe'nin 100. yıl formalarından hediye etti.