Wednesday, October 03, 2007

Anahtar Kadıköy’de


F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, beraberliğin iyi sonuç olduğunu belirtirken, "Gruptan çıkacağız. Takımımın saha içindeki duruşu beni mutlu etti" dedi.

ZİCO, bireysel hatalardan dolayı goller yediklerini, maçın her iki taraf için de gidip geldiğini söyledi. F.Bahçe Teknik Direktörü, "Saha çok kaygandı. Bunu anlayamadım. Futbolcularımız bunun zorluğunu yaşadı. Takımımın saha içindeki duruşu beni çok memnun etti. Skoru kabullenmedik. Hiçbir zaman pes etmediler, oyunu bırakmadılar. Kafalarına Kadıköy’de ve deplasmanda aynı futbolu oynamamız gerektiğini kazıdılar. Beraberlik iyi sonuç" dedi.

Kezman’a destek


Teknik patron, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu açıklarken, şöyle konuştu: "Birinci olmanın size, getirdiği bir avantaj yok. Çıktıktan sonra rakiplerin hepsi eşittir. Hangi takımın daha iyi olduğunu çok açık söyleyemeyiz. Bu yüzden içeride oynayacağınız maçların skoru çok önemli." Zico, Edu’yu sakatlandığı için çıkardığını belirtirken, "Kezman’ın performansından memnunum. Eleştirilere baksaydık geçen sene şampiyon olamazdık" dedi.