Wednesday, October 25, 2006

FENERBAHÇE GİBİ OYNAYALIM

"FENERBAHÇE GİBİ OYNAYALIM YETER"

Sahamızda oynadığımız Kayserispor maçından hemen sonra Acıbadem Hastanesinde doğum yapan eşinin ve bebeği Antonia’nın yanına koşan Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza " Türkiye ailemize uğur getirdi. Bu ülkede mutluyuz.Uzun yıllar burada kalacağız" dedi.


Fenerbahçe’de sözleşmesinin uzatılması için Brezilyadan menajerinin Türkiye’ye geleceğini söyleyen Alex, "Sözleşmemin uzatılması konusunda herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Her iki tarafı memnun edecek bir anlaşma ortaya çıkacaktır" dedi. Zico’lu Fenerbahçe’nin Newcastle maçından itibaren galibiyetler serisi yakalamak istediğini ve bunun provasını akşam oynadıkları maçta gösterdiklerini söyleyen Alex " Zico’ya yapılan eleştirilerden sonra sadece bir galibiyet serisine ihtiyacımız olduğunu ve bunun Newcastle maçından sonra başlayabileceğini söylemiştim. İngiltere’de güzel bir mücadele çıkartmamıza rağmen puan alamadık. Bir takım ne kadar iyi mücadele ederse etsin, sonunda konuşulan tek şey, galibiyet veya mağlubiyettir. Kayserispor maçı için iyi hazırlanmıştık. Daha doğrusu hazırlanmaktan çok kararlı olduğumuzu Fenerbahçe gibi oynamamız gerektiğini hatırladık. Artık bütün oyuncular bunun farkında.

Kupada Gaziantep’le oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Sırada şimdi bu maç var. Ama, Vestel maçında da ondan sonraki maçlarda da güzel mücadeleler olacak" dedi..

No comments: