Wednesday, October 25, 2006

Sambacı dayanışması

Sambacı dayanışması
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, vatandaşı Deivid de Souza’yı motive etmek için büyük çaba harcıyor.


Brezilyalı Alex, Kezman’ın sakatlığı nedeniyle oynamayacağı Gaziantepspor ve Vestel Manisaspor maçları öncesinde vatandaşı Deivid’i motive edebilmek için çaba harcıyor. Sarı lacivertli takımda bugüne kadar oynadığı maçlarda tek resmi golünü UEFA Kupası elemesinde Randers’e atan Sambacı ile özel olarak görüşen Alex, Kezman’ın sakatlığı nedeniyle oynamayacağı Gaziantepspor ve Vestel Manisaspor maçı öncesinde yakın arkadaşına moral depoluyor.

Fortis Türkiye Kupası’nda yarın oynanacak olan Gaziantepspor maçının ilk onbirinde sahaya çıkacak olan Deivid’e saha içi ve saha dışında en büyük desteği veren isim olarak dikkati çeken Alex, "G.Antep ve V.Manisa karşısında sana verilecek fırsatı iyi kullanmalısın. Geçtiğimiz yıl 5-3 yenildiğimiz Vestel’i bu kez yenerek hem rövanşı alalım, hem de liderlik şansımızı kullanalım" diye konuştu.

Çok şey değişir

Kayseri maçında 2 gol atan Alex, kritik karşılaşmalara çıkılacağına işaret ederek, "Kaybedersek belki dünyanın sonu olmayacak ama kazanırsak, çok şey değişecek. Öncelikle iyi futbolumuzu sürdürüp, çıkışa devam edeceğiz. Ayrıca Vestel’i zirvede yalnız bırakmayacağız. Taraftarımızı bir hayli üzdük. Bu maçlara iyi konsantre olup, sahadan 3’er puan çıkaralım" dedi.