Wednesday, October 25, 2006

Zico’dan kupa alarmı!

100. yılında tüm kupalara talip olan,

Fenerbahçe’mizde Zico tarafından futbolculara kupa alarmı verildi.Kayseri maçındaki güzel oyunun kupadada sürmesi bekleniyor.

Zico, “Bu kupaya camia 24 yıldır hasret. O nedenle, grup maçlarına iyi başlangıç yapmak ve Gaziantepspor’u yenmek zorundayız. Tüm futbolcular görev için hazır olsun ve verilen şansı iyi değerlendirsin” diye konuştu. Zico futbolcularından ligde Vestel ile oynayacakları maçı şimdilik unutmalarını istedi.

Bakalım Kupada Kim konuşacak!


Zico, Kayserispor maçında sakatlanan Kezman’ın yerine yarın Deivid ile Semih’ten birini oynatacak.

Şans hangisine gülecek?
Kayserispor engelini, farklı bir kadro ve sistemle başarıyla aşan Fenerbahçe’de yüzler gülerken, diğer yandan Kezman’ın şok sakatlığı nedeniyle ‘forvette kim oynayacak’ tartışmaları yapılıyor. Teknik direktör Zico, yarın Fortis Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor ile oynayacakları karşılaşmada büyük olasılıkla ya Deivid’i ya da Semih’i sahaya sürecek. Tuncay Şanlı ise diğer bir seçenek olarak Brezilyalı teknik adamın karşısında duruyor.

Zico vatandaşına yakın
Maç öncesi yapılan antrenmanlarda Zico’nun Deivid’e daha sıcak baktığı gözlenirken, asıl sorun hem Brezilyalı forvetin, hem de Semih’in bu sezon ligde henüz hiç golle tanışamamış olmaları. Transfer edildikten sonra Sarı-Lacivertli formaya abone olan Deivid de Souza, 6 lig maçında 440 dakika sahada kalmasına karşın siftah yapamadı. Aynı tablo, yıllardır yedek kulübesinden kurtulamayan Semih Şentürk için de geçerdi.

Semih geri vitese taktı
Özellikle sezonun başlarında ilk 11’de sahaya çıkan Semih, geçmiş yıllarda sonradan oyuna girerek attığı kritik gollerin aksine bu sezon 8 maçta toplam 307 dakika sahada kaldı, o da henüz golle tanışamadı. Her iki futbolcu da, ligde 3 golü bulunan ve çalışkanlığıyla da olumlu puan toplayan Kezman’ın yokluğunda kendini göstermeye çalışacak. Merak edilen konu, yarın bu ikiliden ilk şansı hangisinin bulacağı...

Semih Şentürk
Maç Dakika Gol Asist
8 307 - 1

Deivid de Souza
Maç Dakika Gol Asist
6 440 - -

No comments: