Friday, August 10, 2007

YENİ FENERBAHÇEDEN YENİ BAŞLANGIÇ

HAYDİ MAÇA DOSTLAR
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçemiz, 2007-08 sezonunun açılış maçında Cuma gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istiyor.

Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak ve taraftarlarına sınırlama olmadığı için büyük bir seyirci desteğiyle oynaması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapma amacında.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı iyi bir sonuçla, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 15 Ağustos Çarşamba günü Belçika'nın FC Anderlecht takımı ile yapacağı maça da moralli çıkmak istiyor.

-ROBERTO CARLOS'UN İLK LİG MAÇI-
Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, bu maçla ilk kez bir lig maçında sarı-lacivertli formayı giyecek.

Sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı mücadele eden Brezilyalı futbolcu, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Türkiye'de ilk lig maçını oynayacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan, Gökhan ve Yasin'in yarınki maçta ilk 11'de oynamaları beklenmiyor.

-MUHTEMEL 11-
Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.
Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur, Tümer (Alex), Kezman.

-TRANSFER RAPORU-
Sarı-lacivertliler bu sezon Real Madrid'den dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'u renklerine katarken, sezonunun en çok ses getiren transferine imza attı.

Takımı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan Brezilyalı teknik adam Arthur Antunes Coimbra ''Zico'' ile yoluna devam eden ''Sarı Kanaryalar'', buna karşın en büyük kozlarından Tuncay Şanlı'yı İngiltere'nin Middlesbrough takımına kaptırdı.

-GELENLER-GİDENLER-
Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonu öncesinde şimdiye dek yaptığı transferler ve takımdan ayrılan oyuncular şunlar:

Gelenler: Roberto Carlos Da Silva Rocha (Real Madrid), Gökçek Vederson (Ankaraspor), Kazım Kazım (Sheffield United), Ali Bilgin (Antalyaspor), İlhan Parlak (Kayserispor), Gökhan Gönül (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Yasin Çakmak (Çaykur Rizespor)

Gidenler: Ümit Özat (FC Köln), Serkan Balcı (Trabzonspor), Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Recep Biler (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Olcan Adın (Karşıyaka-kiralık), Kerim Zengin (İstanbul Büyükşehir Belediyespor-kiralık)