Friday, August 10, 2007

Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe kampa girdi!
Son şampiyon Fenerbahçe yeni sezonu açacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesine hazır! Hazırlıklarını son antrenmanla tamamlayan sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Alex idmanda yer almadı ve tek başına havuzda çalıştı..Fenerbahçe'de Alex'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayıp oynamama kararının yarın (Cuma) yapılacak kontrollerin ardından açıklanacağı bildirildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, sol uyluk ön bölge adalesindeki sakatlık nedeniyle tedavisi devam eden Alex'in aerobik kapasitesinin kaybolmaması için havuzda ve salonda egzersizlerini sürdürdüğünü belirterek, ''Yarın yapacağımız son kontrollerden sonra hazır olup olmadığına karar verilecek'' dedi.

Bu arada Fenerbahçe Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde akşam basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanında futbolcular, ısınma ve top çalma çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı.


Sarı-lacivertlilerde Semih sahada doktorla birlikte koşu yaparken, Ganalı oyuncu Appiah ise üst sahada fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Fenerbahçeli oyuncular, antrenmanın ardından kampa girerken, yarınki maçta kadroda bulunmayan futbolcular tesislerden ayrıldı.

Bu arada, maç kadrosunda bulunmayan oyuncuların yarın sabah saat 09.00'da antrenman yapacağı bildirildi.