Monday, September 24, 2007

"7 puan fark kapanır"


Turkcell Süper Ligi'nin 6. hafta son maçında Bursaspor sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, ilerleyen haftalarda 7 puanlık farkın azalacağına inandığını söyledi.

Brezilyalı futbolcu maçın ardından yaptığı açıklamada bugün sol kanatta birlikte oynadığı Vederson ile iyi anlaştıklarını belirterek, "Defansif anlamda bana yardımcı oluyor. Maç oynadıkça daha iyi olacak, daha iyi anlaşacağız ve daha kolay olacak" dedi.

Roberto Carlos lider Galatasaray ile puan farkının 7'ye çıkmasıyla ilgili olarak ise "Bu farkı indirmek zorundayız. Dışarıda oynadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Ben bu farkın en kısa sürede azalacağına inanıyorum. Sakin olmamız gerekiyor, paniğe kapılacak bir durum yok" şeklinde konuştu.

Ligde konsantrasyon sorunu çekip çekmedikleri şeklindek soruya ise yıldız futbolcu, "Herkes sadece Şampiyonlar Ligi'ni düşündüğümüzü sanıyor ama hayır biz 3 kulvarda da ilerlemek istiyoruz. Bugün ikinci yarıda 4 net pozisyonumuz vardı. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. Fakat konsantrasyon eksikliği diye birşey yok" şeklinde yanıt verdi.