Saturday, September 29, 2007

Nihat Özdemir'den verilmeyen penaltı isyanı!

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Kadıköy'de Ankaragücü'nü 2-0 yenen Fenerbahçemiz'de maçın ardından açıklama yapan Nihat Özdemir çok iyi bir futbolla galip geldiklerini ifade ederken, verilmeyen penaltılara değindi ve taraftarı da maçlara davet etti.


Fenerbahçe Kulübübümüzün Başkan Vekili Nihat Özdemir, geçen hafta Bursaspor ile deplasmanda yaptıkları maç ve bu akşamki Ankaragücü mücadelesinde, hakemin bariz penaltı pozisyonlarını değerlendirmediğini ileri sürdü.

Özdemir maçtan sonra yaptığı açıklamada, hakemlere, daha dikkatli olma ve adaletli davranma çağrısı yaptı.

Ankaragücü karşısında takımlarına 2-3 pozisyonda penaltı kararı verilebileceğini savunan Özdemir, şöyle konuştu:
''Geçen hafta Bursaspor maçında ve bugünkü Ankaragücü maçında, Fenerbahçe'in bariz kazandığı penaltı pozisyonları çalınmadı. Halbuki biz bir yarıştayız. Hakem penaltıları değerlendirirse, bu, takımlar için büyük avantaj sağlıyor. Geçen hafta Bursaspor maçında verilmedi, bugün de 2-3 pozisyonda verilmedi. Hakemlerin daha dikkatli olup adaletli davranması lazım. Fenerbahçe için penaltı çalınmamasını bir türlü anlayamıyoruz.''

-''ÖZLEM DUYDUĞUMUZ FENERBAHÇE GELİYOR ARTIK''-
Özdemir, sarı-lacivertli ekibin Avrupa kupalarında sergilediği performansını yavaş yavaş lige de yansıtmaya başladığını ifade etti.

Ankaragücü karşısında etkili bir futbolla 2-0 kazandıklarını kaydeden Özdemir, ''Fenerbahçe'nin, eninde sonunda iyi oynayarak puanları toplamaya başlayacağını söylemiştik. Buna başladık. Fenerbahçe Stadı'nda, taraftarların dolmasıyla, takımı desteklemesiyle güzel maçlar seyrediyoruz. Özlemini duyduğumuz Fenerbahçe geliyor artık. Avrupa'da oynadığımız iyi futbolu artık Türkiye liginde de oynayacağız'' şeklinde konuştu.

-''MOSKOVA'DAN PUAN VEYA PUANLARLA DÖNECEĞİZ''-
Fenerbahçeli yönetici, 2 Ekim Salı günü deplasmanda CSKA Moskova ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçından puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Son iki sezondur Avrupa kupalarında iyi futbol oynadıklarını ifade eden Özdemir, ''Moskova'da daha iyi performans ortaya koyarak, oradan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum'' dedi.