Monday, September 24, 2007

Uğursuz 900!


Fenerbahçe, Oftaş ve Rize'den sonra Bursa ile de berabere kaldı, lig tarihindeki 900. galibiyetine dün de ulaşamadı. Sarı-lacivertlilerin averajı da yine sıfırda kaldı
Bursaspor deplasmanında umduğunu bulamayarak lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen Fenerbahçe için lig tarihindeki 900. galibiyet adeta kabus oldu. Sarı-lacivertli takımın galibiyet sayısındaki 9. dalya özlemi 3. haftaya yükseldi.
Süper Lig'in 4. haftasında Ankara'da Gençlerbirliği Oftaş ile 5. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe dün de Bursaspor deplasmanından aynı skorla dönerek büyük hayal kırıklığı yaşadı. Lig tarihindeki 1602. maçını dün oynayan sarı - lacivertli takımın galibiyet sayısı 899'da kalırken, beraberlik sayısı 443'e yükseldi. Fenerbahçe ligdeki 260 maçtan ise yenilgiyle ayrılmıştı.
Bursaspor'la yenişemeyen sarı - lacivertli takımın averajı da yine sıfırda kaldı. Dün akşama kadar attığı 5 gole karşılık, kalesinde aynı sayıda gol gören Fenerbahçe sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak, ligde 6. haftanın geride kalmasına rağmen averajını artıya geçirmeyi de başaramadı.