Saturday, September 15, 2007

“Galibiyet ve gol için çok mutluyum”

MİLLİ SEVİNÇ

Milli oyuncularımızdan Mehmet Aurelio, Türkiye'nin Macaristan'ı 3-0 yenmesi ve ve bu maçta kendisinin de 1 gol atması nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.
Milli Takım dönüşü FB TV'ye açıklamalar yapan Mehmet Aurelio, "Gerçekten çok mutluyum. Bu gol Milli Takım'da attığım ilk gol. Hem aldığımız galibiyet, hem de attığım gol için ayrıca çok mutluyum. Ben gurupta şansımızın iyi olduğu görüşündeyim. Macaristan maçından sonra puanımızı 17'ye yükselttik. Şimdi önümüzde çok önemli 2 maç var. Yunanistan ve Moldova maçlarından istediğimiz sonuçları alırsak, bu guruptan çıkarız. Sonuçta her şey bize bağlı" dedi.
Fenerbahçemizin Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı maçları da değerlendiren Aurelio, "Şimdi yeniden lige dönüyoruz. Artık önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Önümüzde Rize ve Inter maçları var. Öncelikli hedef Rize. Rize maçını kayıpsız atlatmak, sonra da Inter'le oynayacağımız maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi. Inter maçının önemli olduğunu vurgulayan Aurelio, "Inter maçı, gerçekten önemli bir maç. Inter iyi ve önemli bir ekip. Kendi sahamızda 3 puanla Şampiyonlar Ligi'ne başlamak gerçekten bizim adımıza çok iyi olur" dedi.